Dovolená na poslední chvíli se moderátorkám Lejle Abbasové se synem Davídkem (1,5) a Ester Janečkové s dcerou Sárou (2) nepěkně vymstila! „Koupily jsme si last minute a už od samého začátku to vypadalo pochybně. První problémy na pražském letišti nás měly varovat,“ sdělila Blesku unavená Abbasová, která má za sebou téměř 19 hodin dlouhého čekání na sicilském letišti. „Byl to horor! Museli jsme s plačícími dětmi přečkat noc na podlaze letištní haly,“ šokuje Lejla.

Hotel hrůzy

Problémy provázely celý jejich pobyt. „Agentura nám vysloveně doporučila hotel, který vypadal spíše jako panelák, se řvoucí diskotékou. Pro naše malé děti naprosto nevyhovující,“ vypráví ještě teď roztřesená Abbasová s tím, že se jí nakonec podařilo vyhádat lepší ubytování.

„Delegáti byli nezkušení a některým nebylo ani osmnáct, neuměli jazyk a lhali nám do očí,“ vypráví Abbasová, jak se o ně cestovní kancelář CK Solymar »starala«. Nejhorší chvíle si ale obě moderátorky prožily při odletu na sicilském letišti.

Lež na lež

„Neustále nám posouvali odlet s tím, že letadlo má poruchu. Lhali nám! Podařilo se nám zjistit, že cestovka nezaplatila letadlo, nebyla pojištěná, majitelé nekomunikovali s asociací cestovních kanceláří ani s nikým jiným. Mohlo se stát, že vůbec neodletíme,“ netají rozhořčení Lejla, která na zemi v letištní hale strávila s plačícím synkem Davídkem téměř 19 hodin! „Ve čtyři ráno jsem už viděla všechny svaté,“ řekla včera Blesku vyčerpaná Lejla, která je už smířená s tím, že žádnou kompenzaci od cestovní kanceláře čekat nemůže.

Fotogalerie
4 fotografie