Takovýhle milostný čtyřúhelník by nevymysleli ani scénáristé v Hollywoodu. Bartošová alias Džambulka má ale momentálně jasno, s kým chce být. Tím vyvoleným není nikdo jiný než Pepa Rychtář, který je podle Macury domácí násilník. Rychtář měl velmi zajímavý rozhovor s expřítelem Ivety Domenicem. Falešný italský hrabě mu v něm poslal pusu. Proč? No nejspíš kvůli jeho špatné češtině. Ale kdo ví, třeba se hoši mají rádi.

 

Rozhovor přepsal web TN.cz

Martucci: ... Vy jste chtěl něco po mně, čemu já jsem teda vůbec nerozuměl, jestli mi můžete říct co si přejte po mně?

Rychtář: Já jsem vám chtěl jenom říct, že jsem mluvil s Ivetou a Iveta řekla, že jenom přivítá, že nebudeme, Iveta ani já, nebudeme dělat žádné problémy ani vám ani vaše matka, nikomu nebudeme dělat problémy.

Martucci: Vy nebudete dělat problémy mně? Je to tak, jestli dobře jsem pochopil.

Rychtář: Žádné. Že nechceme žádné problémy, ano. A jediný problém, kdo bude mít, je pan Macura, ano?

Martucci: Já o pan Macura se nechci starat. Teď já chci rozumět, který problémy si myslíte, vy můžete dát mně.

Rychtář: Já si myslím pane Martucci... že buď budeme dělat problémy, nebo nebudeme dělat problémy. Já se třeba chci domluvit, že nemáme žádné problémy, žádný. Vy jste v Itálii, my jsme v Česká Republika, Iveta je v pořádku a pokud se mnou nesouhlasíte, já vás k ničemu nenutím, pane Domenico.

Rychtář: Špatně si asi rozumíme, pane Domenico. Já chci s vámi se domluvit, že si navzájem, ani já vám ani nám, nebudeme si dělat překvápka, rozumíme si?

Martucci: Ano pane Rychtáři, jestli vy mě můžete dovolit jedna otázka. Vy berete nějaká drogy? Máte takový problémy? Jako pane Rychtář, já si myslím, že vy jste hodně unavený. Určitě cesta byla dlouhá a poslední týden pro vás může to být náročný. Já si myslím, že bude dobrý, když půjdete spát. A asi zítra to pro vás bude lepší.

Rychtář: Určitě, určitě, děkuju a nashledanou...

Martucci: Pusinku na dobrou noc a nashle...

Fotogalerie
5 fotografií