Eliška už delší dobu zapírá, že si nechala své poprsí chirurgicky zvětšit. "Ta prsa jsou moje," řekla Blesk.cz před časem. Jediné co přiznala bylo, že má přišité uši a prodloužené vlasy. Plastiku ňader kategoricky odmítla, i přesto, že uměrně ke své anorektické postavě má trojky, což je nepřirozené.

Nyní se pochlubila fotografií od Jakuba Ludvíka, na níž ji podprsenka nadzvihla prsa do nebeských výšin. Je to až neuvěřitelné, že by takto zvednutá a pevná ňadra držela přirozeně sama. Touto fotografií nikoho o opaku rozhodně nepřesvědčí.

Názor odborníka

To, že Eliščiny prsy jsou k její postavě neúměrně velké, si myslí i plastický chirurg. „Kdybych měl posuzovat hrudník Elišky podle této fotky, tak se prsa jeví jako zvětšená implantáty uloženými pod prsní žlázy. Tím, že je Eliška tak štíhlá, je obrys prsů nepřirozeně ostrý. Existují ale na druhou stranu i prsy s převahou mléčné žlázy a takováto prsa i u velmi štíhlých žen mohou být velmi pevná a objemná, a mohou vypadat úplně jako prsa augmentovaná,“ prohlásil Libor Kmet z kliniky Esthé.

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková zapírá plastiku: Ta prsa jsou moje! Jan Jedlička

Fotogalerie
4 fotografie