Hudební událost, která se jako každý rok konala ve Festivalparku v Hradci Králové se zapíše do historie příjemným počasím, řadou zajímavých vystoupení českých i zahraničních kapel a jednou speciální událostí: vystoupením Karla Gotta, které publikum festivalu nadšeně přijalo.

Autor: Blesk - Jiří Krušina

Pivovar Staropramen jako generální partner festivalu se i letos postaral nejen o spolehlivý pivní servis se širokou nabídkou piv, díky přítomnosti festivalové Potrefené husy také o kvalitní gastronomickou nabídku pro návštěvníky a v doprovodných aktivitách o hudební zpestření pro fanoušky.

Hudba je pro značku Staropramen hlavní zážitkovou platformou, proto není divu, že je letos přítomen na desítkách hudebních událostí v celém Česku. Prestižní festival Rock for People je vlajkovou lodí těchto partnerství i nového konceptu značky Hudba na plný pecky.

Autor: Staropramen

Aby si hudební fanoušci festival dostatečně užili, připravil pro ně Staropramen nabídku 11 druhů piv a takové množství píp, aby se čekací doba na zlatavý mok zkrátila na minimum.

Kvalitu piva střežil pivní policista

Na kvalitu piva v celém areálu festivalu dohlížel „pivní policista“, jinak degustátor pivovaru Staropramen Jan Špaček. „Vše proběhlo v pořádku. Pivo bylo správně vychlazené, čepované ve správné míře a vždy čerstvé, což je u piva základ úspěchu. Osvědčuje se nám dlouhodobě systém chladících kamionů, které pivo před čepováním předchlazují.,“ prozradil  Špaček jednu z vychytávek Staropramenu.

Potrefená husa vyšším standardem festivalové gastronomie

Po loňském úspěchu festivalové Potrefené husy na Rock for People i letos gastronomický servis festivalu doplnil zástupce této restaurační sítě a to s navýšenou kapacitou 850 míst. „I přes vyšší počet míst k sezení jsme měli v době obědů plno. Ukazuje se, že lidé kvalitní jídlo na talíř a pivo do skla na festivalech vítají. Dalo by se říct, že na tomto festivalu je Husa již standardem,“ říká David Petřík, manažer značkových restaurací společnosti Pivovary Staropramen.

Autor: Staropramen

Hudba lidi spojuje

Pivo i hudba lidi spojují. To se ukázalo nejen během vystoupení kapel, ale také v doprovodných aktivitách, které Staropramen v době festivalu připravil. Stovky lidé využilo možnost nechat se s přáteli vyfotit ala nová kapela, jiní se zúčastnili setkání s kapelou Mandrage v rámci akce „Na jedno s kapelou“.

„Byla radost vidět lidi se během těchto akcí bavit. Partnerství v této podobě se ukazují jako velmi přínosná pro nás, festival i návštěvníky,“ dodává event&sponsoring manažer Staropramenu Jan Vošta.

Více na www.staropramen.cz