Snímky po bujarém večírku v Karlových Varech, na kterých si Faltýnová v podnapilém stavu nechává laskat svá silikonová ňadra od muže, nenechaly Mareše rozhodně klidným. Erotické doteky, které by měly patřit jen Leošovi, si dopřával jiný.

Nešlo o nevěru

„Nebyla jsem nevěrná, to můžu odpřísáhnout. Byl to můj kamarád, kterého beru jako bratra. Prostě jsme to přehnali s pitím,“ dušovala se Blesku Petra, která se ze všeho nejvíc bála hněvu nejlépe placeného moderátora. Ten ji na mezinárodní filmový festival nedoprovodil a ona si za něj velmi rychle našla náhradu.

Usmiřovačka

„Jsem z toho hotová, bojím se, co bude následovat a jak to vezme Leoš. Jedu za ním do Brna, kde natáčí talentovou show,“ vyrazila si včera modelka přes půlku republiky udobřovat Mareše, který se k celé záležitosti nevyjádřil.

On jí dal auto, ona jemu sáhnout!

Tmavovlasý mladík, který svíral modelčina silikonová ňadra, není jen tak ledajaký kamarád. Richard Kettner je majitelem automyčky, pro kterou Petra i Leoš nafotili kalendář. Modelka od něho dostala jako honorář minicooper v hodnotě takřka milion korun.

Fotogalerie
6 fotografií