SuperStar mu dala spoustu zkušeností, hlavně vystupování před lidmi na velkém pódiu. „A jsem teď díky soutěži víc žádaný,“ říká.

Sehnal si i novou manažerku, která mu domlouvá vystoupení na Slovensku a doufá, že práce mu díky tomu přibyde. „Studuju gymnázium v Brně a musím dokončit přes prázdniny druhý ročník,“ svěřil se Adam.

Překvapilo Tě něco negativního na zákulisí soutěže?

Trochu mě zaskočilo, co se o mě psalo během finále v médiích. Nebylo to někdy pěkné, co o mě napsali. A doma si možná blízcí říkali, jak jsem se změnil nebo se přetvařuju. Ale lidi, co mě znají, vědí, že jsem pořád stejný a nevěří tomu, co se o mě píše.

Video
Video se připravuje ...

Adam zapěl hit ze Šakalích let Ondřej Požár

Kam až bys to chtěl v muzice dotáhnout?

SuperStar je jen odrazový můstek, určitě to není konečná. Chtěl bych dělat a zpívat dobrou muziku. Pop music určitě zpívat nechci.

Radši zpívám rock, i když jsem si vyzkoušel i další hudební žánry. Takže spíš budu zpívat chraplavější pop rock.

A co fanynky?

Trošku jsem během soutěže zanedbával svou stránku na sociální síti, což se snažím napravit. Určitě je milé, když mě holky na ulici poznávají. Ale stalo se mi, že se při setkání červenaly ony víc než já.

Je velký rozdíl zpívat v televizní soutěži a třeba na vesnických zábavách?

Musím si teď zvyknout na změnu mezi velkou scénou s velkým orchestrem a menšími pódii, kde je to něco úplně jiného. A třeba tady v Hostěnicích si rád zazpívám s muzikanty ze skupiny Žízeň, kteří mi předali hodně zkušeností v době, kdy mi dali šanci vystupovat v mých začátcích.

Video
Video se připravuje ...

Kukačka nejradši zpívá rockovou klasiku Ondřej Požár

Udržuješ si třeba tímto zpíváním hlas?

Měl jsem s hlasivkami poslední dobou problémy. A navíc jsem jako jeden z mála soutěžících v SuperStar neměl učitele, který by mi pomáhal s technikou zpěvu a s dýcháním.

Pro mě byl malý zázrak, že mi během jedenácti soutěžních vystoupení ani jednou neselhal hlas. Ale stejně si chci najít odborníka, který mi s technikou zpěvu poradí.

Adam pomohl postiženým dětem

Sympaťák Adam Kukačka pomohl svým zpěvem charitě. „Pohodovou zábavu v Hostěnicích, kde bylo asi 200 lidí, totiž pořádalo občanské sdružení Spirála.

To věnuje výtěžek ze vstupného, které činilo stokorunu na osobu, postiženým dětem,“ řekla za pořadatele Renata Čapková.

Fotogalerie
8 fotografií