„Jejich honoráře se za jeden natáčecí den pohybují okolo deseti tisíc korun a každý z nich má v průměru až 15 natáčecích dní,“ prozradil zdroj ze zákulisí seriálu. Měsíčně si tak každý herec přijde na sto tisíc korun i víc! Co by si v divadle vydělali za půl roku, mají díky televizi za měsíc!

„Platy našich hvězd nesdělujeme,“ řekl Blesku PR ředitel TV Nova Josef Koukolíček. Úvodní epizodu vidělo 2 357 000 diváků. Dá se tedy předpokládat, že další díly původně letního seriálu se budou točit i na podzim. Dobrá zpráva pro diváky a hlavně pro herce, kteří budou mít o to déle zajištěn šestimístný honorář...

Jaroušek jako Otík II? Podobnost čistě záměrná...

Jaroušek, kterého v seriálu hraje Martin Písařík (33), se až nápadně podobá Otíkovi Rákosníkovi z veleúspěšného filmu Vesničko má středisková. Dokonalá ukázka toho, že scenáristé a další tvůrci nenechali nic náhodě. Postavy »obecních blbů« totiž oživují děj a vyvolávají emoce.

Janžurová odmítla 150 tisíc měsíčně!

Tváří seriálu měla být i herečka Iva Janžurová (72). Přestože prý byla z role nadšená, nakonec musela své angažmá zrušit. A protože by patřila mezi hvězdy, určitě by brala minimálně 10 000 korun za natáčecí den. Kdyby natáčela v průměru 15 dní, vydělala by si 150 000 korun měsíčně.

 

Fotogalerie
4 fotografie