Vandě Wolfové se syn Markus narodil v únoru loňského roku. Šťastný otec tehdy na sociální síti napsal: "Oznamuji vám všem milí přátelé, že dnes ráno v 08:58 se mi narodil syn Markus! Váš Richard."

I přesto, že je Markus Richardovým třetím potomkem, chlapeček páru naprosto změnil život a z jeho každodenních pokroků jsou tak nadšeni, že se neváhali pochlubit synovou fotografií.

Slavné maminy, kamarádky Vandy, jejich našení sdílí a fotografie roztomilého Markuse nadšeně komentují. "Krásný chlapeček, už se těším, až je seznámíme s Rebečkou," plánuje setkání Markuse s dcerkou Rebekou (1,5) partnerka Ondřeje Soukupa (61), Lucie Šoralová (35).

Je to celá Vanda

Známá vizážistka Lucie Gibodová je přesvědčená o tom, že je Markus celá Vanda a že na Richarda ještě přijde řada. Vanda s Lucií nadšeně souhlasí a dodává:" Tak to asi musíme mít ještě holčičku, aby byla po tatinkovi :-)."

Richardu Müllerovi prošlo postelí noho zajímavých žen a taky byl v životě jistě mnohokrát zamilovaný. Vanda Wolfová má však v tom, kdo je její životní láskou jasno. Popisek "Láska mého života", který přidala k fotografii malého syna, mluví za vše.

Fotogalerie
7 fotografií