Výbušné a temperamentní chování Osmanyho Laffity často nezná meze. Do českých topmodelek se už několikrát obul, že jsou nafoukané kr*vy, Miladě Karasové vulgárně nadával, že je cikánka, a že její dcera je ku*va.

V roce 2006 na koncertě Madonny v Praze dokonce slovně napadl Slavici Lucii Bílou, kvůli níž se s návrhářem málem porval její tehdejší manžel Vašek Noid Bárta. Rozzuřené muže, kteří se pohádali téměř do krve, tehdy musela uklidňovat přivolaná policie.

Noid to Laffitovi vrátil

A tak když Blesk nedávno zjistil, že Osmany Laffita lže národu o svém bohatství, když nosí "fejkové" hodinky za pár korun, přilil olej do ohně i rocker Noid. Jojo, s tímto pánem a jeho přítelem mám také skvělé zkušenosti,“ čímž dal ironicky najevo, že má s návrhářem taktéž nevyřízené účty.

Zřejmě se mu v té chvíli otevřely staré rány a potřeboval se hlasitě ozvat. Pak si ale vše rozmyslel. „Napsal jsem to ve slabé chvilce a teď toho lituji. Nezlobte se, je to věc osobního rázu a já nechci nikoho nějak pomlouvat,“ nechtěl vysvětlil Blesk.cz Noid svůj status na sociální síti. Nepřímo tím však potvrdil, že Osmany skutečně není takový světec, jak se tváří.

Možné je také, že Osmany nezaplatil honorář jeho bývalé přítelkyni Elišce Bučkové, který pro Laffitu předváděla v roce 2010, tedy v době, kdy se s Noidem seznámili. "Nechci se k tomu vyjadřovat," odvětila Blesk.cz Eliška. Jedno je však jasné, z Noida a Osmanyho nikdy kámoši nebudou.

Fotogalerie
7 fotografií