Teprve třináctiletý Theodor Gondík ve vaření strčí do kapsy levou zadní svého otce Dalibora. Gondík starší na otázku Ivana Vodochodského v pořadu o vaření bez problémů prozradil, že je to právě Theodor, který se u Gondíků stará o to, aby rodině nevyhládlo a občas si dopřáli i nějaké to maso.

Theodor je totiž velký kuchař a připravit maso na různé způsoby mu nedělá žádný problém. Nebojí se ale ani sladké kuchyně, a tak si na jedničku poradil i s pohankovými palačinkami s borůvkovou polevou.

Syn Dalibora Gondíka Theodor měl v minulosti řadu zdravotních problémů, které vedly k hospitalizaci chlapce v Olivově léčebně v Říčanech. Právě tento problém pravděpodobně Theodora vedl k tomu, aby své stravování vzal do svých rukou a začal se cítit lépe.

„Olivova léčebna má dlouholetou tradici a vaše dítě jako řádný pojištěnec se tu může zdarma šest týdnů učit zdravě dýchat, otužovat se, zažít vodoléčbu, rehabilitaci duše, plic i celého těla, les, správnou životosprávu, i pískat na flétnu,“ vychvalovala léčebnu, kam byl v deseti letech přijat i Gondíkův syn, populární herečka Veronika Žilková.

Fotogalerie
7 fotografií