"Nejsme vidět, protože nechceme zbytečně medializovat náš vztah," tvrdila Dara Rolins Blesku, když si včera sama vyrazila na další společenskou akci a postrádala při tom rytmus.

Její milý, rapper Patrik Vrbovský alias Rytmus, Daru skutečně v poslední době do společnosti tolik nedoprovází. Dřív se od sebe přitom nehnuli ani na krok, na Facebook dávali spoustu svých společných fotek i videí, jenže tomu nejspíš odzvonilo.

Nechtějí být vidět a daří se jim to. A nebo spíš něco tají? Dařino těhotenství to každopádně není, tvrdí zpěvačka. "Dítěti se nebráníme, je to otevřené. Ale těhotná nejsem," pronesla slovenská kráska.

Uvízla bez Rytmuse

Místo radosti ale má spíše starosti. Dara totiž v poslední době musela řešit několik nepříjemností. Třeba když sama s dcerou Laurou uvízla v pronajatém domě v Šáreckém údolí v Praze při povodních. Bez Rytmuse, který sice prodal vlastní bydlení v Petržalce, ale s Darou stále nežije a v domě ji pouze navštěvuje.

Jejich společné hnízdečko lásky v Tuchoměřicích totiž roste velmi pomalu. Až to vypadá, že na jeho zařízení hvězdný pár z hudební branže ani tolik nepospíchá. Cena projektu se sice odhaduje minimálně na 15 milionů korun, jenže kdy se do nového sídla Dara s Rytmusem nastěhují, je zatím ve hvězdách.

Možné však je, že daře zkomplikovaly plány i dluhy a exekuce. O vyrovnání s rodinou sraženého motocyklisty Jindřicha Rotrekla (†63) však příliš mluvit nechtěla. Daru nyní každopádně všude vozí její řidič. Nikoli však Rytmus, se kterým se ale chystá na dovolenou "oteplit" vztah.