Perfektní postava není zadarmo a své o tom ví i rebelka Hanychová. Nejen, že si pomáhá přírodní kosmetikou, která podle jejích slov funguje, ale na jejích zvětšených ňadrech má velkou zásluhu zřetelně vyztužená podprsenka, kterou si Agáta na focení vzala. Ukryté vycpávky jí zvětšily prsa o dva centimetry a modelka se tak pochlubila obvodem 93 cm.

Agáta je odpůrkyní silikonů, naopak bez ostychu přiznala, že si kdysi podrsenku vycpávala i ponožkami. „Žádnou plastiku jsem nepodstoupila. Vážně. A zcela vyjímečně jsem si podprsenku nevycpala ani ponožkami, což jsem v minulosti občas dělala. Za moje nové čtyřky může neuvěřitelná podprsenka Victoria´s secret, kterou jsem si koupila v Americe,“ řekla před časem Agáta.

Ke krásným nožkám by si Agáta ráda pomohla prý zázračným zeštíhlujícím olejíčkem. „Ráda bych si zpevnila postavu, nepotřebuji hubnout. Přípravek na prsa fungoval, tak věřím, že bude i tento,“ prozradila Blesk.cz Hanychová.

Věř a víra tvá dokáže divy. Jenže asi ne na počkání. Aby Agáta dosáhla toho pravého obvodu kolem stehen a boků, při měření se pro jistotu zapřela do metru tak, až se jí zařízl pod kůži. Aguš, takhle by to dokázal každý....

Fotogalerie
4 fotografie