"Máma si neuvědomovala, že jsem dospělá osoba, stále určovala, co budeme dělat," svěřila se krátce po útěku z domova Ornella Blesku.cz. A teď už je i jasné, kvůli čemu se ženy z rodiny Štikových pohádaly.

Ornella se vzepřela své matce kvůli penězům. „Pořád řešila jen samé reklamy, byla hladová a chtěla stále víc. Měla mě jen jako loutku, vůbec ji nezajímalo, jak mi je, hlavně aby bylo co nejvíc peněz,“ prohlásila zklamaná dcera pro Super.cz.

Monika podle všeho Ornelle vládla až moc pevnou rukou. Byla nejen její matka, ale i manažerka a k tomu všemu pěkně vybíravá! Pokud z toho pro ni koukalo málo peněz, raději akce i bez Ornellina vědomí rušila. A tak to bylo i v případě nabídky na reality show, která měla sledovat den za dnem.

„Nabízeli skutečně horentní částku, jenže to se mámě nezdálo. A i tak z toho chtěla půlku. Když jsem jí řekla, že se mi to nelíbí, radši to zrušila. Opravdu to vypadalo, že mě nemá ráda. Ani se mě nezeptala, jak mi je, neustále řešila jen peníze,“ objasnila Ornella.

Fotogalerie
11 fotografií

Fotogalerie
11 fotografií