Peprné novinky ze světa šoubyznysu přinášela Gábina svým divákům každou středu poslední rok a něco. Jenže televize mění strukturu a s Gábinou se na nové podobě neshodli.

Černovlasá kočka na Primě končí. "Ano odcházím z Top Star magazínu koncem června. Formát pořadu se posouvá jiným směrem," řekla Blesk.cz Partyšová. Nutili ji snad přebarvit se na blond? Protože jestli ano, nová role je přesně střižená pro blonďatou maminku malého Quentina!

„To jsem vůbec netušila, že končí!“ podivovala se nad informací Ornella. A na otázku Blesk.cz, zda by na případnou nabídku stát se po Gábině Partyšové novou moderátorkou Top Star Magazínu kývla, s radostí v hlase odpověděla: „Určitě bych to vzala. Je jasné, že bych se na to musela velmi připravovat. Ale určitě bych to zvládla. Byla by to velká výzva!“

Na Primě s Partyšovou nepočítají

"Ano, připravujeme změnu v Top Star Magazínu a ta změna se týká i postu moderátorky. V brzké době proběhnou kamerové zkoušky na novou moderátorku či moderátora," potvrdil informaci mluvčí TV Prima David Vaníček.

Fotogalerie
14 fotografií