Blesk byl při tom, když Bendová pobíhala po place jen v tygří košilce, ze které se jí drala ven její obří siliková ňadra. Mají se diváci těšit na další necudné záběry krásné Alice?

„Postava, kterou hraju, chce být sexy nejen pro svého manžela, ale také pro své okolí. To ale zatím jen rozehráváme,“ nechává herečka prostor pro fantazii.

Sexy semetrika

Takových žhavých scén jako třeba ve filmu Kajínek se ale asi nedočkáme. Bendová totiž v Kameňáku 4 ztvární učitelku. „Alice hraje s Martinem Dejdarem druhou ústřední dvojici. Dejdar představuje městského policajta a Alice učitelku a neskutečnou semetriku,“ prozradil Blesku producent filmu Pavel Pásek.

Alice a její nejslavnější »nahé« scény

Kajínek (2010)

Vystřihla tam tak žhavou erotickou scénu, že muži v kinech odpadávali po kusech. Alice měla mít podle smlouvy původně ve filmu dublérku. Alici se ale zdála málo živočišná, proto žhavou erotickou zahrála sama.

Hop nebo trop (2005)

V první sérii seriálu Hop nebo trop také odhodila svršky. Když se jí narodil syn Vašík, rozhodla se s nahotou ve filmech jednou provždy skoncovat. Vydržela to ale jen do filmu Kajínek, kde ukázala více než jen nahá prsa.

Báječná léta pod psa (1997)

Bendová ukázala svoje vnady poprvé ve filmu Báječná léta pod psa, kde prožívala žhavý románek s hlavním hrdinou. Díky odhaleným vnadám se dostala do podvědomí především mužské části populace.

Fotogalerie
9 fotografií