V poslední době měla Markéta hlavu zabořenou v učebnicích, když se připravovala na maturitu. Nikoho tak ani nenapadlo, že by v tom shonu, měla čas kromě učení a zpěvu ještě čas na něco jiného. Všechny ale překvapila, když na sebe nechtěně práskla, že má kluka. "Z maturity jsem měla strach, ale můj kluk mi držel palce, tak jsem věřila, že to dobře dopadne," prozradila zpěvačka.

"Jsme spolu teprve krátce, takže nechci nic zakřiknout. Známe se sice již delší dobu, ale ta pověstná jiskra přeskočila teprve nedávno," svěřila se Blesk.cz Konvičková. To, že je zamilovaná ani nemusí říkat. "Na začátku je to vždycky to nejkrásnější. Dřív jsem neměla na kluky čas, ale teď mám víc volna a já si to hrozně užívám. Chodíme třeba do ZOO, prostě jsme spolu častěji. A až budu moct, určitě naplánujeme alespoň nějaký prodloužený víkend spolu," usmívá se Markéta.

Zatím to vypadá na velkou lásku, a tak je dost možné, že Markéta o své panenské jablko brzy už přijde. "Jsme teprve na začátku a pro nás to není důležité," přiznala nám studentka, která si z ústních maturit odnesla samé jedničky. V létě ji teď čeká spoustu koncertů, také Královna popu a pracovní cesta do Ameriky.

Fotogalerie
4 fotografie