Celé finálové kolo měla Sabina Jasně navrch. Svým výkonem v druhé polovině finálového kola rozbrečela Ewu Farnou. Sklidila takzvané standing ovation (což rádi používají porotci, v češtině to znamená potlesk ve stoje - pozn. red.). Byl to její zatím nejlepší výkon. Zpívala písničku od Janis Joplin - Cry Baby. Porotce Habera přiznal, že možná díky téhle písničce vyhraje. "Jinak bys takovou šanci neměla," dodal Paľo.

Při závěrečném ortelu poroty se seknul jenom Paľo Habera. Protože zatímco Farna s Ondřejem Soukupem označili za vítěze právě Sabinu, on měl jasno na druhé vlně. "Pro mě je jasnou SuperStar Pčelár," řekl.

Zahodila jehly

První reakce Sabiny nebyl kupodivu pláč, který se linul celým sálem, ale radost a následovalo pevné objetí se Štefanem Pčelárem. Zula si vysoké jehly a začala jásat po vzoru správné punkerky.

Standing ovation podruhé

Jako první vstala z porotcovského křesla Ewa Farna, které nejspíš spadl kámen ze srdce, že se nemusí pusinkovat s miláčkem Pčelárem a Sabině upřímně ze srdce tleskala za přítomnosti slz na tváři. Ihned se přidal i zbytek poroty – Habera se Soukupem.

Po gratulacích se na Sabinu vrhli i ostatní vypadlí finalisté a byli tak horliví, že svými objetími jemnou dívenku s hláskem malého kloučka málem udusili.

„Jsem stále v šoku, vůbec tomu nevěřím a nevím, kdy si to uvědomím. Nevnímám, co se kolem mě děje,“ řekla Blesk.cz dojatá Sabina.

Polonahý Pčelár

Ze slovenského idola dívčích srdcí opadla tréma, sundal košili a začal s úsměvem od ucha k uchu pobíhat po zákulisí a výskat radostí.

Video
Video se připravuje ...

Co si Sabina koupí za vyhraný milion a co jí problesklo hlavou, když slyšela své jméno? Blesk - Tereza Kühnelová, Petr Soukup