Pomeje je zdatný obchodník a dokázal to i na své třetí svatbě s Andreou Šťastnou (24). Pro stovku svatebních hostů chystá velkolepou hostinu na tvrzi nedaleko Prahy.

Částka 250 tisíc, na kterou svatba pro tolik lidí přibližně vyjde, ale z jeho konta nepoteče! „Nebude to platit žádný mecenáš. Něco zaplatíme my, něco rodiče a taky jsem sehnal sponzory. Kolik to bude stát, jsem ale ještě přesně nespočítal,“ řekl Blesku ženich Pomeje.

Velká žranice

Andrea a Jiří se chtěli vyhnout gastronomickým výstřelkům a zvolili tradiční svatební menu: knedlíčkovou polévku a svíčkovou! To ale není vše. Hned po obřadu bude pro hosty připraven raut až do noci, na kterém poteče proudem víno a slivovice z Moravy.

Pomeje je na vodě: Aby dopnul oblek!

Už 14 dní se budoucí novomanžel pořádně nenajedl. Aby totiž dopnul vestičku do svatebního obleku, musel pár kilo shodit. „První týden jsem jedl kuřecí maso na vodě se zeleninou. Teď jsem ale přitvrdil a jím jenom rýži, jablka a piju hrozně moc vody. Žádný alkohol. Už mám dole 8 kilo. Kdybych ale chtěl být úplně spokojen, musel bych zhubnout ještě 10 kilo, ale to nedám,“ řekl Blesku Pomeje, který je svým rychlohubnutím proslulý.

Fotogalerie
3 fotografie