Přehlídka, která byla součástí křtu oblíbeného českého sektu, se nesla ve znamení bílé barvy, vysokých podpatků a úrazů. Sama návrhářka přišla na prezentaci svých produktů se zavázaným kotníkem a značně odřeným zbytkem nohy. Přesto si jednapadesátiletá Beáta, která na svůj věk vypadá naprosto fantasticky, neodpustila boty na vražedném podpatku.

A jelikož do podobných bot obula i své modelky, neobešla se přehlídka bez pádu. Nakonec to odnesla letošní Česká Miss World Lucie Kovandová (19). Poté co zakopla o nebezpečně zakryté kabely, musela jí zpět na nohy pomáhat sama autorka přehlídky.

Vážně nemocná návrhářka

Beáta překvapila ovázanou nohou. "Před třemi týdny mě u nás na Vysočině štípl komár a zřejmě byl infikovaný. Okolo štípance se mi to zarudlo a ztvrdlo. Byla jsem už na krevních testech, mažu si to mastí s antibiotiky, beru antialergika, ale zatím se to nelepší. Je velké podezření, že to je borelióza," řekla Blesku módní  návrhářka.

Maxová počtvrté těhotná?

Nejzářivější hvězdou večera byla jako vždy modelka Tereza Maxová, která se na party objevila s podezřele zvětšeným bříškem. Je snad maminka tří dětí počtvrté těhotná? „Nejsem těhotná. To jen zůstává po třech dětech,“ smála se kráska a dodala: „Já si myslím, že už člověk nikdy nemá takovou postavu, jakou míval. Na druhou stranu mám tři zdravé a krásné děti.“

Podívejte se na krásnou terezu Maxovou!

Video
Video se připravuje ...

Je Tereza Maxová počtvrté těhotná? Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Fotogalerie
8 fotografií