Ivetina ochránce Josefa Rychtáře (55) totiž v pondělí soud uznal vinným ze zmlácení Dariny Nové (55). Podle verdiktu se měl skutečně dopustit ublížení na zdraví tím, že napadl svou exmanželku. Dostal desetiměsíční podmínku s ročním odkladem. K tomu musí Darině vyplatit několik tisíc jako odškodné.

Sesypala se

Bartošová druhý den po vystoupení na Sázavě ztratila koordinaci a sesypala se k zemi jako shnilá hruška. Pomoc jí zavolal její ochránce Josef Rychtář (55). Na adresu zpěvačky vyjela záchranka.

„K tomuto případu se nebudu vyjadřovat. Můžu jen potvrdit, že jsme vyjížděli kvůli hlášenému zhoršenému stavu ženy,“ potvrdila Blesku mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

Vypitá troska

Sdílnější však byl čtenář Blesku, který to, co se dělo s Bartošovou po převozu do vinohradské nemocnice, viděl. „Sanitka ji přivezla po třetí hodině ráno. Měla celý zkrvavený obličej,“ zavolal Blesku čtenář, který v tu chvíli čekal na ošetření v ambulanci. „Slyšel jsem, jak ošetřovatel říkal lékaři, že padla na hubu. Tekla jí hodně krev, nešlo to zastavit. Museli jí zašít hlavu,“ prozradil zdroj, který také zaznamenal podivnou debatu lékařů o alkoholu. „Bavili se o ní, že je vypitá troska,“ tvrdí čtenář. Zašitou Ivetu hned v ten večer pustili domů. V nemocnici ji vyzvedl Rychtář.

Fotogalerie
3 fotografie