Značkové oblečení, luxusní auta, exotické dovolené. Na takový život je zvyklá slovenská modelka Andrea Verešová, který jí dopřává manžel Daniel Volopich. Přece jenom ale Andrea myslí na zadní vrátka a své bohatství si schovává v puse. Má ji plnou zlata.

Nejsou to však zlaté zuby, které by mohla odkoukat od bohatých Rusů v Karlových Varech, jež tam potkává každoročně minimálně během filmového festivalu, kterého je už stálým inventářem zabaleným vždy do luxusních rób.

Andrea už několik let nosí zlatá rovnátka! Nechala si je vyrobit na míru v Německu a dala za ně přes 70 tisíc korun. Důvodem jsou zuby moudrosti, které jí v úzké čelisti dělají neplechu. Vždy dokonalá Verešová si však z této pomůcky udělala přednost. Aby ne, když je strojek ze zlata! Proto jí nic nebrání smát se na celé kolo a tenhle doslova šperk ukazovat na odiv.

Nejinak tomu bylo na oslavě 75. narozenin režiséra Juraje Jakubiska, kam přišla v doprovodu svého manžela Volopicha. Ke zlatým náušnicím se jí zlaté zuby hodily dokonale!

Fotogalerie
12 fotografií