Každá žena, která už má svatbu za sebou, ví, jak náročné jsou její přípravy. Na vlastní kůži to vyzkoušela i Agáta, která si na svou druhou svatbu vynahradila více času, než tomu bylo u té první, kterou zorganizovala a odbyla během několika málo hodin.

U kadeřníka svačila na klíně

Dnes ráno vyrazila ke svému dvornímu kadeřníkovi, který ji umyl a vyfoukal její prodloužené vlasy a vyzkoušel tak i pár účesů na ten velký den D. Trvalo to trochu déle, než se očekávalo, a Hanychové během česání jejích kadeří vyhládlo a nacpala se obyčejnými rohlíky se salámem. Sváču si rozložila na klín.

Mezitím stihla Agáta také očistu obličeje u kosmetičky. Hanychová za celou tu dobu nepustila telefon z ruky. Neustále telefonovala, a to i když ji kosmetička masírovala tvář.

Už nebyl čas na pomoc vizážistky, tak se Agáta chopila líčení sama. Během toho, co ji kadeřník foukal vlasy, vzala make-up a nalíčila se sama.

Kritický pohled na jinou nevěstu

Nakonec  přišly na řadu v pořadí už třetí svatební šaty, které Agáta za poslední týdny oblékla. Dala na rady Blesk.cz a zvolila šaty s rovným výstřihem a útlým pasem, který zvýrazňuje štíhlou figuru modelky. Na závoj, který jí neseděl, se konečně vykašlala.

Tentokrát se výběr šatů Agátě povedl a jak je vidět, je s nimi vskutku spokojená. Dokonce si dovolila kritický pohled a pár rad jiné nevěstě, se kterou se v salonu setkala.  

Video
Video se připravuje ...

Jak se Agáta připravuje na svatbu ? Martin Hurda

Fotogalerie
17 fotografií