Dáda všechny překvapila svým vzhledem. Od doby, kdy měla zlomenou nohu, hodně zhubla. V černé dlouhé róbě vypadala skvěle. Ale když se na afterparty objevila v minišatech, které jí viditelně byly o číslo menší, tak se ukázalo, že její nohy už nejsou tak dokonalé jako kdysi.

Dádo, chtělo by to posilovnu, nebo víc manželské erotiky s Felixem, který nám na kameru prozradil, jak je to s jeho sexuálním životem.

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček oslavil 70 let. Petr Soukup, Hana Höschlová

Válka zpěvaček

Týdny před konáním narozeninového megakoncertu se řešil spor, zda na Slováčkovy narozeniny dorazí Helena Vondráčková, nebo Eva Pilarová, které se nemůžou navzájem vystát. Dokonce prohlásily, že jestli přijde jedna, ta druhá nedorazí. Soukromý souboj nakonec vyhrála Pilarová, které Slováček džentlmensky děkoval polibkem ruky.

Kulatiny chtěl nestárnoucí Slováček oslavit ve velkém, a to se mu včera podařilo. Naposledy se tolik známých zpěváků a umělců sešlo pohromadě snad na předávání hudebních cen Zlatý slavík. I samotný Slavík Karel Gott účastí nepohrdl a Felixovi k narozeninám zazpíval. Tátovi na jevišti blahopřály i jeho děti, syn Felix a dcera Anička.

Ovečka Machálková

Na pódiu se vystřídaly takové hvězdy jako Hana Zagorová, Jitka Zelenková, Pavel Šporcl, Josef Laufer, Petra Janů, Monika Absolonová, Ladislav Kerndl, ale i Kateřina Brožová nebo slovenská diva Sisa Sklovská.

Leona Machálková, která dorazila naladěná letní náladou, svůj outfit poněkud nevychytala. V příliš kudrnatých vlasech působila trochu jako ovce. To ale nikomu z přítomných a hlavně oslavenci vůbec nevadilo. Slováček si od všech přítomných žen vysloužil sladký narozeninový polibek.

Fotogalerie
16 fotografií