Než aby Michael na focení obalu své nové desky objímal cizí nahou ženu, zachoval se jako džentlmen a svlékl rovnou svou přítelkyni Elišku. "Nápad to byl můj, ovšem jednalo se o spontánní záležitost, kdy jsme při focení nových fotek k mému novému sinlgu "ZPĚT", který vychází teď v červnu, potřebovali dofotit pár fotek, které budou lehce originálnější než ty klasické. Nemám rád normální věci," prozradil Blesk.cz Foret, který v současné chvíli působí v muzikálu Děti ráje, kde ztvárňuje roli Mickeyho.

"Prohodil jsem tento nápad doma a přítelkyně byla pro. Ani jsem ji nemusel moc dlouho přemlouvat, protože umění naštěstí cítí stejně jako já. Když se nahota užije s určitou jemností a elegancí, může z toho vyjít vkusný materiál, což se nám doufám podařilo," dodává. Sám se ale nechtěl svléknout. Prý má na odhalování svého mužného těla ještě čas.

Michael vydává své třetí album po pěti letech, na kterém spolupracoval s producentem Luďkem Fialou, který produkoval poslední album Petra Muka.
"Nové album bude z větší části elektronické, s využitím moderních technologií a producentských postupů, zároveň ale přinese nádech dnes populární retro vlny analogového zvuku 80. let, jaké prezentují v Británii například Hurts apod.," svěřil se Foret.

Fotogalerie
5 fotografií