V páteční Snídani s Novou na kameru moderátorům řekla: „Já mám svoje tipy, ale nebudu je prozrazovat, to by bylo podle mě neprofesionální. Ale Pčelár ne, upřímně si myslím, že tam bude jiná dvojka ve finále“. 

Moderátorům se pak snažila vysvětlit, že její zahoření pro Pčelára je hra od samého začátku a připomenula své gesto z castingu, které všechno odstartovalo. „Jsem si dělala před kamerami srandičky a lidi to sežrali, takže si říkám, že asi uvěřili v tu bublinu, která se zdá být pro ně realitou," tvrdí Farna, který posledních pár týdnů působí jako zhrzenka, protože se to s Pčelárem nikam nepohnulo.

Na otázku, zda hledá nějakého chlapce, se smíchem dodala: „Já si to nechci ani držet, to, že jsem sama, ani nic jiného. Já prostě sama jsem a když nebudu, tak to ráda sdělím celému světu, že jsem happy."

Těžko říct, jak celou situaci vysvětlí Pčelárovi. Doufáme, že kvůli obavám o to, aby byla jako porotkyně Superstar objektivní a profesionální, nepřijde po Tomáši Klusovi o dalšího, byť potencionálního, chlapa.

Fotogalerie
4 fotografie