Rola Brzobohatá během posledních měsíců velmi zhubla. Ať už byla na liposukci, nebo svá nadbytečná kila nechala v posilovně, vypadá nyní naprosto úchvatně. Krásné plavé vlasy, rudé rty, nádherné korálové šaty, které jí skvěle sedí, vytvořily z nevlastní dcery herce Radka Brzobohatého (†79) bohyni a hvězdu večera.

Rola svou novou image a přirozenou elegancí začíná šlapat na paty nové partnerce bratra Ondřeje (30), Táně Kuchařové (25). A ta je nejkrásnější ženou světa pro rok 2006.

Zombie?

Další ženou, která na premiéře vzbuzovala velkou pozornost, byla dcera Jitky Asterové, mladá a nadějná herečka Anna Linhartová (19). Na rozdíl od Roly se však nesnažila vypadat co nejlépe. Naopak. Své jemné vlasy obarvila na růžovo, na rty nanesla snad tu nejtmavší rtěnku, kterou doma našla, a kabelku sladila s hřívou. Svou zombie kreací tak zaujala jen mladého muže, který ji doprovázel.

Mezi dalšími účastníky premiéry byli vždy skvěle sladění manželé Bartoškovi, zamilovaný pár Libuše Šmuclerová a Dominik Hašek, režisérka Marie Poledňáková nebo manželka zesnulého architekta Jana Kaplického Eliška či Vendula Svobodová, která tentokrát přišla bez svého partnera Vladimíra Waase, zato v doprovodu kamarádky.

Velkou parádu udělal také návrhář Osmany Laffita. Přišel v paruce a v doprovodu své okouzlující maminky.

Fotogalerie
9 fotografií