Podle informací Blesku Brzobohatý své milence dohodil roli v oblíbeném seriálu Gympl, kde hraje. „Ondřej ji dovedl do štábu a na podzim by se měla objevit na obrazovce a rozhodně nepůjde jen o epizodní roli,“ řekl zdroj ze zákulisí seriálu s tím, že smlouva je teprve před podepsáním.   

Televize mlží

Kvůli tomu se Kuchařová obrnila mlčením a ani televize Nova nebyla o moc sdílnější. „V této chvíli je předčasné řešit, jaké nové tváře se v Gymplu objeví, informaci o obsazení Taťány Kuchařové nemůžeme potvrdit ani vyvrátit,“ řekl PR ředitel televize Nova Josef Koukolíček.

Miss World z roku 2006 se nikdy netajila, že touží po herecké kariéře. Zahrála si ve dvou videoklipech a loni si střihla miniroli ve filmu Jiřího Menzela Sukničkáři.

Ostuda na gymplu

Účinkováním v seriálu si tak zavzpomíná na svá studijní léta na gymnáziu Josefa Škvoreckého, která pro ni ale v závěru měla hořkou pachuť. Vyšlo najevo, že lhala o maturitním vysvědčení. Tvrdila, že má dvě dvojky a dvě trojky. Pak se Blesku ozvali její spolužáci, že neodmaturovala z českého jazyka za dvě, ale za čtyři.

Fotogalerie
5 fotografií