Jak Blesk informoval, jediná dcera Aleny Vránové a Vladimíra Ráže Markéta (54) prodělala mozkovou mrtvici, a tvrdí, že se na ni její matka vykašla. „Přišla se na mě podívat dvakrát za sedm měsíců, jen civěla a neřekla ani slovo,“ stěžovala si Blesku.

Své matce nemůže zapomenout, že jí finančně nepomohla, aby si mohla ponechat svůj byt v Praze. Ten její dcera Tereza prodala, protože by Markéta byt z invalidního důchodu neutáhla. "Kdyby mi přidala, řeknu, pět tisíc, mohla jsem si ho nechat," říká trpce dcera slavného hereckého páru, která nyní živoří v miniaturním, doupě připomínajícím bytě, ve Vlašimi.

Vnučka

Právě Tereza ale Alenu Vránovou hájí, jak může. „Stojím za babičkou. Máma jí zbytečně ubližuje. A dělá to jenom proto, aby vydírala ji i mě. Potřebuje peníze,“ vysvětluje vnučka Pyšné princezny.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Aleny Vránové je v těžké životní situaci David Malík, Michaela Remešová

Zášť vůči matce přitom za její verzí může jen těžko stát, své matce se snaží všemožně pomáhat. Právě ona jí v den, kdy zkolabovala, zavolala pomoc. „Dcera Tereza (33) mě neustále hlídala a volala. Když jsem jednou nezvedla telefon, přivolala hned sanitku. Zachránila mi tak život,“ svěřila se Blesku Markéta Rážová.

Blesk pochopitelně kontaktoval také Alenu Vránovou. Herečka je však nedostupná, protože je momentálně na dovolené ve Španělsku.

Fotogalerie
5 fotografií