Karel Voříšek si oddechl. Poté co odešel z TV Nova kvůli údajné spolupráci s StB mu nabídla místo konkurenční televize Prima. Šéfka zpravodajství Jitka Obzinová s Voříškem už dokonce podepsala smlouvu. „Karla na Primě vítám s vědomím, že jde o slušného a seriózního člověka,“ sdělila Obzinová.

V roce 2007, 2008 a 2009 se umístil na prvním místě v anketě TýTý v kategorii Osobnost televizního zpravodajství. V roce 2008 byl vyhlášen i absolutním vítězem ankety. I proto si Televize zřejmě uvědomila, že by mohl být skvělým tahákem hlavních zpráv.

Jenže celá situace má jeden oříšek. Voříšek zatím nemá k sobě žádnou partnerku. Až dosud moderoval s Markétou Fialovou. Přijde Prima s takovou nabídkou, která přesvědčí Fialovou, aby netrhala s Voříškem partu, a přejde z Novy?

Nabízí se i možnosti, že bude moderovat s nějakou mladou kráskou z Primy. Jak by se mu zamlouvala například Ivana Gottová, Laďka Něrgešová či Mahulena Bočanová? Nebo se Prima skutečně plácne přes kapsu a do dvojice mu přiláká konkurentky Lucii Borhyovou, Jolanu Voldánovou nebo Anetu Savarovou? Necháme se překvapit.

Fotogalerie
9 fotografií