Ornella Štiková se o svého syna Quentina stará skvěle. Během natáčení se mi ale přiznala, že jí leze na nervy její matka Monika (40), která jí mluví do výchovy. „Kecá mi do toho, ale já se nenechám ovlivnit. Chci ho vychovávat podle svého,“ prozradila Ornella, která od porodu ještě nesexovala.

„Těším se, až si zítra zaš*kám. Budu teď dávat Pepovi na týden Quentina,“ přiznala během natáčení.

Nečekal jsem od Ornelly profesionalitu. Celou dobu natáčení, i když kamera neběžela, byla přirozená a naprosto v pohodě. Nejen, že vypadala tak o dvanáct kilo hubenější, ale i mozek jí fungoval daleko lépe než kdy před tím. Dokonce neřešila ani Gábinu Partyšovou, na kterou před tím nešetřila kritikou. „Je mi úplně ukradená,“ dodala.

Po procházce v parku jsme se sebrali a odjeli na narozeninovou oslavu její babičky Jaroslavy, která ani za boha nechtěla prozradit svůj věk. „Babi sice slaví, ale svůj věk neprozradí nikdy. Má ráda víno, a tak jsem jí koupila červené,“ přiznala mi Ornella.

Na oslavě se také ukázala její sedmnáctiletá sestra Charlotta se svým přítelem Tomášem, se kterým chodí pár měsíců. Během natáčení si pár odskočil na záchod, kde musel uspokojit svoje potřeby, i ty sexuální. To jim ale nechtěla dopřát Monika Štiková, která na ně vlítla a vynadala jim. „Sestra je šíleně nadržená a zamilovaná,“ dodala mladá Štiková…

Fotogalerie
6 fotografií