Podle informací Eliščiných přátel je jejím oficiálním partnerem Patrik Harvalík (38), se kterým se Eliška dala dohromady přibližně před čtyřmi roky. Jde o relativně úspěšného podnikatele, spolumajitele restaurace Atmosphere a spoluprovozovatele baru v Paláci Akropolis. A právě v jednom z jeho barů se měli ti dva potkat.

Barová láska

„Ona dělala na baru a on si ji tam nabalil. Mimochodem, ještě před ní chodil s jinou servírkou ze stejného baru. Ale na rozdíl od Elišky došlo k čisté výměně, nešlo o žádnou nevěru,“ napsal nám do redakce člověk, který zřejmě oba dva velmi dobře zná. Teď to ale vypadá, že Eliška se v úplně jiném baru zhlédla v Jiřím Langmajerovi.

Celý večer se k sobě měli víc než důvěrně – herec ji neustále hladil, šeptal jí něco do ouška a ona jeho dotyky opětovala. Co na to její regulérní přítel, kterého Blesk kontaktoval? „Teď jsem na pracovní schůzce, nemůžu se tady k tomu vyjadřovat, zavolejte mi za hodinu,“ prosil Harvalík. Po šedesáti minutách však už neměl odvahu zvednout telefon. Není se ani čemu divit.

Fotogalerie
8 fotografií