Na českém poli celebrit není tato výměna "manželek" zdaleka jediná. V minulosti si partnerky vystřídali herci Jan Kraus s Karlem Rodenem. Chýlková odešla od Rodena ke Krausovi a Jana Krausová naopak už několik let žije s Karlem Rodenem.

Po tom, co se Noid před dvěma měsíci rozešel s modelkou Eliškou Bučkovou, randil krátce s jednou servírkou a nyní zakotvil v náruči missky Gábiny Dvořákové, jak informoval Super.cz.

"Byli jsme dvakrát na "rande". Prostě jsme si zašli na panáka, nic víc. Je to milá holka, ale to neznamená, že se budeme brát nebo plánovat společnou budoucnost. Jsem svobodný chlap a můžu si zajít, kdy chci, kam chci a hlavně s kým chci. Nemusím s tou dotyčnou přece hned skončit v posteli," potvrdil Blesk.cz Vašek.

Jeho nová milenka Gábina, která se také před dvěma měsíci rozešla s přítelem Jakubem Malinou, o vztahu s Vaškem také mlží. "Viděli jsme se dvakrát. Byli jsme spolu venku, ale neznamená to, že spolu chodíme. Jen si rozumíme," svěřila se nám Gábina. Jako by se oba na svém vyjádření dohodli.

Její bývalý přítel ji naopak vyměnil za Noidovu bývalku Bučkovou. Ti ze začátku vztah také popírali, ale později jim došlo, že to nemá cenu a Eliška kápla božskou.

Zajímavé prohození zažila i čtveřice Bartošová, Rychtář, Macura a Rychtářova exmanželka Darina. Zatímco Josef Rychtář už nějakou dobu zahřívá lóže Ivetě Bartošové, její fanatický obdivovatel Zdeněk Macura, se kterým prý Iveta měla poměr, se podezřele často objevuje po boku Rychtářovy bývalé manželky Dariny Nové.

Fotogalerie
6 fotografií