Chudák Bartošová si neužije chvilku klidu. Když konečně chytne nějaký kšeft, už téměř s železnou pravidelností ho provází nějaký průšvih. Během sobotního vystoupení v Zaječí na Moravě napadl Macura Rychtáře. Tvrdil, že chtěl Ivetu před jejím přítelem chránit...

Blesk.cz získal od časopisu Šíp fotografii, na které je vidět, že Macura při bitce s Rychtářem nebezpečně vytasil klíče, kterými útočil na Rychtářův obličej. Právě tento článek Blesk.cz si Rychtář vzal dneska dopoledne s sebou na policii jako důkaz.

Důkaz z Blesku

Přestože Rychtář plánoval podat trestní oznámení už včera, tedy v den Ivetiných narozenin, nakonec to odložil. Včera mu prý nebylo dobře. "A také jsem shromažďoval důkazy proti panu Macurovi. Mimo jiné články Blesku," řekl Blesku Rychtář.

"Podal jsem na něj trestní oznámení za několikero pochybení. V první řadě za fyzické napadení a za druhé za urážky osobnosti, kterých se stabilně dopouští,“ dodal.

Poslední kapka

Páteční rvačka na moravské diskotéce totiž byla poslední kapkou. Bartošová s Rychtářem už dlouhé měsíce podle svých slov čelí šílenému obtěžování neodbytného Macury.

Na policejní stanici však Rychtář dorazil sám. Přestože avizoval, že s ním pojede i Iveta, ta zůstala doma. Zřejmě se dává dohromady po náročném víkend, což potvrdil i Rychtář. Zpěvačka nedorazila, protože jí nebylo dobře.

Kromě bitky jejích dvou kohoutů totiž po cestě domů prožila další šok, když do jejich auta na dálnici zboku narazil jiný vůz. Nikomu se naštěstí nic nestalo, jen jejich auto má promáčklý celý levý bok. A to se teprve zpěvačka tak tak vzpamatovala z bouračky, která se jim přihodila na cestě z Frenštátu pod Radhoštěm, kde před necelým měsícem vystupovala na koncertě pro oběti výbuchu panelového domu.

"Za Josefem stojím a v podání trestního oznámení jsem ho podpořila," napsala Blesku Iveta.

Fotogalerie
13 fotografií