Iveta měla v pátek naplánované vystoupení v klubu mezi vinicemi, který se nalézá v obci Zaječí. Zpívat měla od desíti, ale to bylo v klubu jen pár desítek posluchačů, a tak byla její show raději posunuta o hodinu. Když pak zpěvačka dorazila do klubu, strhla se v něm mela, kterou nikdo nečekal.

Bitka před zraky Ivety

Na jejího milého se zbaběle zezadu a ještě k tomu na schodech vrhl Macura, který si pro jistotu vzal na Rychtáře bandu kumpánů. Přítel Ivety si nenechal nic líbit a vrhnul se na něj. Rvačku, při které padaly pěsti, musela nakonec ukončit ochranka, která od sebe oddělila Rychtáře od Macury a jeho bandy. Vše se odehrálo před očima samotné zpěvačky. „Myslela jsem, že napadne i mě,“ řekla Iveta TV Prima.

Video
Video se připravuje ...

Iveta musela zpívat naboso, příliš jí bolely nohy Blesk - Pavel Machan a Roman Souček

Zpívání naboso

Poté se vyděšená Iveta rozhodla vystoupit a i když z ní byla patrná nejistota, zpívala naživo. Během vystoupení jí ale rozbolely nohy. Prý z březnové autonehody. Popelka českého showbyznysu si tak sundala střevíce a zpívala naboso. Když dozpívala, nebyla ani schopna z pódia sama slézt, a tak ji do náruče vzal její ochránce Rychtář a snesl ji.

Video
Video se připravuje ...

Ivetu musel z pódia snést její ochránce Rychtář Blesk - Pavel Machan a Roman Souček

Další autonehoda

Aby toho nebylo na Ivetu málo, při odjezdu ze Zaječí zažila další autonehodu. Do jejich vozu narazil na dálnici taxikář s pražskou poznávací značkou. Z místa autonehody ujel. Nikomu ve voze, za jehož volantem seděl řidič a nikoliv Rychtář, se ale naštěstí nic nestalo. Přítel Ivety plánuje na Macuru zítra za jeho útok podat trestní oznámení.

Video
Video se připravuje ...

Macura prchá po bitce z místa činu Blesk - Pavel Machan a Roman Souček

Fotogalerie
15 fotografií