V SuperVile panuje napětí, nedůvěra a objevila se už i agresivita. Po vile se totiž začaly ztrácet věci. Mizely podíly jídla, cigarety, ubývalo drogerie a občas nebyla k nalezení některá z osobních věcí. Mezi finalisty vypukla panika a někteří radikálové se rozhodli projít pokoj po pokoji a hledat viníka.

Veronika vyčetla Danovi, že ostatním ujídá z podílu. Aféra vyvrcholila tím, když Jardovi Smejkalovi někdo tajně snědl zásoby jídla, které mu poslala rodina.

„Propukla obrovská hádka, skoro nikdo nezůstal ušetřen. Nejdřív byl v podezření kvůli jídlu Adam. Pak se zjistilo, že si Gina schovává do skříně zásoby jídla. A když si pak odnesla z posilovny přímotop do svého pokoje, Sabina to nevydýchala a holky se do sebe pěkně pustily,“ řekl zdroj z vily.

Šok přišel, když se jídlo našlo ve skříni u Giny, ale ne všechno. Kam zmizelo ostatní, se soutěžícím vypátrat nepodařilo. „Gina se pak nechala slyšet, že přemýšlí o tom, že odstoupí ze soutěže,“ dodal zdroj z vily.

Přenese se napjatá atmosféra z vily i na pódium? To se uvidí už v neděli při přímém přenosu, kdy je na programu rockové kolo.

Fotogalerie
3 fotografie