Dopoledne prvního dne Autosalonu Brno Motor Show patřilo novinářům, odpoledne už směli do pavilonů P a F i další návštěvníci.

A ještě před oficiálním zahájením si stihla některé vozy i motorku na kros aspoň na chvíli vyzkoušet modelka a moderátorka Eva Decastelo (34).

„Kabriolet Jaguar bych si ráda pořídila, ale bohužel už platím hypotéku,“ smála se za volantem nablýskaného krasavce půvabná Eva.

Video
Video se připravuje ...

Jak se chystá focení Evy Decastelo Ondřej Požár

Ta si vyzkoušela i roli mechanika, když si lehla pod přední nápravu nákladního speciálu z Rallye Dakar. A na úpravu vozu Range Rover Evoque, jehož limitovanou edici navrhla manželka známého fotbalisty Victoria Beckham, si vzala rovnou brusku!

Vstupné je o víkendu levnější

Motoristický veletrh Autosalon Brno 2013 potrvá na tamním výstavišti až do pondělí. Od pátku do neděle je výstaviště otevřené od 9 do 18 hodin, v pondělí do 16 hodin.

Kdo chce ušetřit na vstupném i poplatku za parkování, ať se na Autosalon vypraví o víkendu, protože v sobotu a v neděli je vstupné slevněné z pátečních 160 korun na stokorunu. Studenti odborných škol mají v pondělí vstup zdarma.

Návštěvníci otestují přes třicet modelů

Letošní brněnský veletrh osobních automobilů je zaměřený na podporu prodeje a k tomu logicky patří testování aut návštěvníky Autosalonu. Lidem bude k dispozici hlavně o víkendu víc než třicet modelů škodovek a hyundai.

„Testovací vozy, v nichž bude možné vyjet mimo areál výstaviště, jsou s různými motory, aby si řidiči vyzkoušeli různý styl jízdy,“ upřesnil mluvčí veletrhu Jiří Palupa. Návštěvníci si navíc projedou i další značky v soutěži Auto, které bych si koupil.

Fotogalerie
7 fotografií