V roce 2008 vyhrála Eliška Bučková Českou Miss. Po několika měsících se před ní však dostal článek jedné české návrhářky, ve kterém se psalo, že má Eliška velký zadek, velké břicho a proto nemá práci. Bučkové se to dotklo. A pořádně. Zároveň se tenhle moment stal spouštěčem jejích problémů. Začala se řítit do záhuby.

Byla pyšná, že je nejhubenější

Bučková přestala jíst, začala radikálně hubnout. I díky tomu, že si vyčítala každé sousto. Zároveň si však žádné problémy nepřipouštěla. Prostě jen nejedla. Teď to ale zpětně vidí všechno jinak. O anorexii se rozpovídala ve vůbec prvním otevřeném rozhovoru na tohle téma pro pořad Prásk.

Jde o pořádně drsnou zpověď. "Musím říct, že jsem se opravdu stala posedlá postavou," přiznává. "Lichotilo ale mi, když jsem byla na mole nejhubenější z holek. Lichotilo mi, když mi nebylo oblečení na přehlídku a když to na mně museli špendlit... Měla jsme velikost 34 a potřebu dál hubnout."

Začala trpět, pomohl nový přítel

Jenže všeho moc škodí a Eliščino tělo se začalo vzpouzet. O svých problémech však Bučková nechtěla s nikým mluvit. Snažila se je vyřešit sama. A to i když chodila s Václavem Noidem Bártou (32). Věci se změnily k lepšímu až díky novému partnerovi Jakubu Malinovi (25), se kterým začala konečně mluvit a vše rozebrali: "Až teď s ním začínám normálně fungovat a nemám výčitky, když si dám v devět večeři," přiznává se znatelnou úlevou a věří, že je na dobré cestě zpátky do normálu.

Fotogalerie
7 fotografií