Když Rychtář vezl Bartošovou z koncertu ve Frenštátě pod Radhoštěm, rozsekal svého passata na cucky. Zpěvačka skončila s naraženým hrudníkem a dodnes trpí bolestmi. Další spolujezdkyně má rozdrcené zápěstí a jinak se nikomu nic vážnějšího naštěstí nestalo.

Prachy v luftu

Nejvíce tak dostalo zabrat auto, které bohužel nebylo pojištěné. Podle informací Blesku měl Rychtář uzavřenou jen zákonnou pojistku a nikoliv havarijní. Takže škodu na zdemolovaném passatu mu nikdo nezaplatí. Auto má podle odborníků hodnotu přibližně 250 tisíc korun.

Stejnou sumu musí Rychtář zaplatit za urážky Věry Sedloňové, právničky jeho exmanželky Dariny Nové. Přítel Ivety Bartošové tedy bude muset sáhnout hluboko do kapes a rozmyslet si, zda má smysl nechat auto opravit, a nebo ho prodat jako vrak. „Je to moje soukromá záležitost a nikomu nic do toho není, takže se k tomu nebudu vyjadřovat,“ řekl Blesku Rychtář.

150 tisíc od Macury by teď bodlo

Ctitel Bartošové Zdeněk Macura (38) nabídl Rychtářovi pomocnou ruku. Dával mu 150 tisíc v hotovosti za to, že zpěvačku opustí. Peníze by se Josefovi určitě hodily, jenže ten je odmítl s tím, že Ivetu nikdy nepošle k vodě. Dokonce si ji chce vzít za ženu!

Fotogalerie
6 fotografií