Každá pořádná superstar by měla mít svůj styl. Ten Jarovi rozhodně nechybí. Na svém těle už si nechal vytetovat 25 různých obrázků a citátů a rozhodně s tím nehodlá skoncovat.

V osmnácti jsem si nechal poprvé vytetovat draka na rameno. O rok později přišlo druhé tetování na břicho a pak už to jelo,“ svěřil se Blesk.cz Jaro. „Máma chtěla, abych měl jen jedno tetování, tak bych ji to rád časem splnil. Všechny kérky by mohly splynout do jedné,“ smál se extravagantní finalista.

Druhý Vladimír Franz z něj ale nejspíš nebude, úplně všude se totiž tetovat nenechá. „Jediné místo, které nechci mít nikdy potetované je obličej, krk, zadek a předek. Tam by to asi bolelo,“ prozradil Smejkal.

Extravagantní styl okoukal Jaro během svého ročního pobytu v zahraničí. „Rok jsem makal v Anglii, kde se oblékají všichni tak jako já. Přičichnul jsem tomuto západnímu stylu a tady v Čechách už ho nechci měnit. Nesnáším být jeden z davu,“ uzavřel mladý blázen, který naposledy porotu ohromil svým vystoupením Light My Fire od skupiny The Doors.

Fotogalerie
7 fotografií