Když se Štefan Pčelár objevil na castingu nové éry Superstar, stačilo aby se usmál a Ewě začaly kolem hlavy okamžitě poletovat zamilované hrdličky.

Při jeho vystoupeních z něho Farna nespustí téměř oči a hledí na něj jako na svatý obrázek. Jakmile dojde na hodnocení jeho pěveckého výkonu, začne se nervózně kroutit a snaží se své nadměrné sympatie ukočírovat.

Pokleslá hra s nízkými polohami

Včera Pčelár předvedl v přímém přenosu skvělé vystoupení a Farnu tím opět dostal do kolen. „Zbožňuju tvoje nízké polohy. Skvěle si s nimi hraješ a doufám, že si takhle jednou pohraješ i se mnou,“ vyhrkla zpěvačka na překvapeného finalistu.

Erotické dusno

Ten se jen potutelně usmíval a nevěděl, jak reagovat. Na otázku, zda má přítelkyni, ale odpověděl: „To je tajemství,“ čímž vyvolal spekulace, zda mezi ním a Farnou skutečně něco není. Každopádně bylo ve vzduchu cítit sexuální napětí a šlo jen těžko říct, zda horko v hale způsobila Ewa nebo špatně nastavená klimatizace.

Ostatní porotci Pavol Habera a Ondřej Soukup si Ewu kvůli jejím zamilovaným pohledům na Pčelára dobírají a Pavol si po jejím dvojsmyslném výlevu, neodpustil malé rýpnutí. „Toto už by se dalo nazvat takovým virtuálním sexem,“ poznamenal a Ewu i Štefan tak dostal do rozpaků. Ewičko, nemyslíš, že toto bylo už trochu příliš?

Fotogalerie
6 fotografií