Od 20:15 sledujte poprvé v historii přímý přenos z vyhlašování České miss na Blesk.cz

Po přenosu pokračujeme!

  • Exkluzivní videa ze zákulisí celého večera
  • První rozhovor s vítězkou
  • Modní policie s Františkou

Sexy drsňačka Alena Prešnajderová (23)

Markéta: Blonďatá dračice z Brna má silikony, ale jako minus je v soutěži nebere. Miluje jídlo, a hlavně sladké, proto také neustále řeší, že je tlustá. Samozřejmě není. Ze všech holek působí nejsebevědoměji, a to jí může ve finále uškodit.

Fotograf Honza: Největší rozpor mezi hlasem a osobností, charakterem. Tato krásná blondýnka s půvabem Marlene Dietrich je milá, hodná bytost a veřejnost klame svým hlasem protřelé barové zpěvačky.

Video
Video se připravuje ...

Strávili jsme den s finalistkami Miss, které se chystají na sobotní galavečer Thomas Kruchina, Ondřej Rybár

Ředitelka zeměkoule Gabriela Kratochvílová (22)

Markéta: V každém finále Miss musí být dívka s krátkými vlasy. Ale doposud se nikdy nestalo, aby vyhrála. A zrovna Gábině, která má jeden z nejkrásnějších úsměvů, bych to přála. I když tohle by možná bylo házení hrachu na zeď. Její chytré hlavy by byla škoda na nošení korunky.

Fotograf Honza: Jediná krátkovlasá kráska s neuvěřitelným kouzlem osobnosti a výtvarným talentem. Podmanivý úsměv i pohled Audrey Hepburn.

Milá vinařka Lucie Kovandová (19)

Markéta: Nádherná dlouhá hříva do pasu a věčný úsměv. Trochu nuda. Ale když jí lehce poškádlíte její ustrašené sebevědomí, umí to rozjet. Popravdě, na Lucce mě nejvíc zaujalo to, že její rodina má na Moravě vinný sklípek. Měla by pokračovat v rodinné tradici.

Fotograf Honza: Dívka s krásným úsměvem, postavou a zajímavou barvou očí. Pro někoho vražedná kombinace, pro mě dívka, která umí překvapit.

Fotogalerie
10 fotografií

Premiantka Denisa Grossmannová (19)

Markéta: První dojem? Vyděšená dívenka, která se jakýmsi omylem ocitla ve velkém světě. Ale druhý pohled vás rychle vyvede z omylu. Bývalá profesionální tenistka je odmala vedená k tomu být nejlepší a vyhrávat.

Fotograf Honza: Největší překvapení fotografování na soustředění. Nenápadná dívenka bez jakékoli zkušenosti s focením se dokázala proměnit v atraktivní krásku na exotické pláži.

Divoška z vidlákova Monika Leová (21)

Markéta: Bezprostřední kráska s asijskými kořeny si hned vysloužila přezdívku Kokosy na sněhu. Princezna z Nemanic, která přičichla k showbyznysu. Než ji soutěž Miss vypustí do společnosti, tak by to chtělo kurz etikety.

Fotograf Honza: Exotická, podmanivě krásná, bláznivá, dokáže být i něžně svůdná. Pro fotografa inspirující talent.

Paní Columbová Anna Avakjanová (23)

Markéta: Proč se tahle dlouhovláska přihlásila do Miss, je záhadou nejenom pro mě, ale i pro ni samotnou. Milá, hezká, tichá a tak nějak pořád vyděšená. Jestli uspěje, tak klobouk dolů.

Fotograf Honza: Nejdelší a nejhustší vlasy, hříva, která ovládne scénu. Anna má v sobě půvab ženy i kouzlo dítěte. Tichá voda břehy mele.

Stydlivka Andrea Kolářová (20)

Markéta: Jemná a usměvavá blondýnka, která se našla v gymnastickém aerobiku. Je zábavná, ale jenom mezi lidmi, které zná. Taková holka odvedle, která nic nezkazí.

Fotograf Honza: Neuvěřitelně pružná až elastická, milá a vtipná. Blondýnka s krásným pohledem, která umí provaz nejlíp ze všech finalistek. A nebojí se ho použít.

Naivní piraňa Kristýna Shicková (18)

Markéta: Velmi půvabná tvářička. Naivita střídá vypočítavost jak aprílové počasí. Určitě bude jedna z prvních, která po finále pošle svého kluka do kopru.

Fotograf Honza: Má asi nejvíc zkušeností z modelingu, profesionální, exotické rysy, je velmi talentovaná. Její pohled někdy až uhrane.

Párty girl Markéta Břízová (23)

Markéta: Na rodačce z Ostravska mě zaujaly její silikonové dvojky, na které si před lety vydělala brigádou v McDonaldu. Když nezaujme v soutěži, na večírcích jistě v koutě sedět nebude.

Fotograf Honza: Působí sebevědomě, ale je velmi zranitelná a citlivá. Sama na sebe je velmi náročná, chce vždy udělat maximum pro výsledek.

Falešná kočička Zuzana Juračková (23)

Markéta: Svou účast v Miss pojala jako nejsnazší cestu do showbyznysu. A hodlá se v něm udržet co nejdéle a jakkoliv to půjde. Velmi ambiciózní.

Fotograf Honza: Zvláštní pohled daný snad barvou očí? Zuzana umí být svůdná a krásná i záměrně komická… Rozená herečka?