Mrazivá zima, která se v Česku drží, donutila herečku i její vizážistku zachumlat se do teplého oblečení od hlavy až k patě. Obě dámy, které si jsou podobné jako dvojčata, se zahalily do šátků a jednobarevných kožešin.

Dámy zamotaly hlavu nejen mužům, kteří si div nevykroutili krk, jak se za dvojicí otáčeli, ale i mladíkům. Ti zvídavě zkoumali, která z nich je ta skutečná Ornella.

Snad jediný rozdíl mezi italskými kráskami, které mají i identicky obarvené vlasy na růžovo, byla barva jejich kožichů. Zatímco skutečná Ornella vyrazila v tmavě hnědém kabátě, který je olemován stejno barevnou kožešinou, její „dvojče“ zvolila světlejší odstín. Do šátků ve stejných barvách si zahalily i své růžové kadeře, nasadily sluneční brýle, a tak bylo jen stěží poznat, kdo že takový rozruch v české metropoli způsobil.

Dámy navštívily Katedrálu sv. Víta na Pražském hradě, odkud pomalu kráčely směrem ke Karlovu mostu. „Česká metropole se mi líbí, vždy je doporučuji svým přítelkyním. Je tady neuvěřitelná harmonie,“ prozradila Ornella Muti Blesk.cz. Už zítra předá temperamentní herečka korunku vítězce letošního ročníku České Miss 2013.

Fotogalerie
6 fotografií