„Jsem naprosto přesvědčen, že tomu člověku v konečném důsledku jde o to Ivetu zabít a zahrát to na nějakou nehodu, a pak se „postarat“ o její dům. Anebo čeká na vhodnou příležitost, jak ji okrást,“ řekl Macura, kterému se už v hlavě rodí tajný plán, jak Bartošové zachránit život.

Rychtářovi ještě nikdo nedal ani facku. Napadlo mě vyšlehat ho pomlázkou, a to veřejně,“ tvrdí  Ivetin nápadník, který je ochoten zpěvačku i vyplatit! „Další varianta je dát mu peníze, když odevzdá klíče od Bartošové. Už ode mě má 50 000 Kč. Doplatil bych 150 000 Kč. Jako výkupné za její svobodu,“ navrhuje Macura.

Čekání na testy

Rychtář stále čeká za zdmi Ivetina domu na výsledky krevních testů. Ten ještě není podle mluvčí vsetínské policie Lenky Javorkové znám. „A i když ho budeme mít k dispozici, zveřejňovat výsledky nebudeme. Mluví se totiž o konkrétních osobách. Podrobnější informace o nehodě už poskytovat nebude s ohledem na zásah do jejich soukromého života,“ řekla Javorková.

Ve strachu je taky i oběť nehody Simona Hanáková, která se zatím do Prahy nepřesunula a čeká na operaci ve Valašském Meziříčí. Jak dlouho bude v pracovní neschopností zatím netuší, jestli déle než pět pracovních dnů, bude Rychtář čelit obvinění státního zástupce z trestního činu ublížení na zdraví.

Fotogalerie
6 fotografií