Takové nároky otřelý moderátor jistě nečekal. Do svého pořadu si pozval Helenu Kopřivovou, které je saunování více než bližší. „Saunovací rituály jsou o tom, že saunér nebo saunérka tam běhá, provádí různé pohyby," vysvětlovala Helena.

To samozřejmě moderátora zaujalo, nechal si do studia přinést saunu a požádal Helenu, aby ho takovými rituály provedla. „To jste si ale naběhl, protože do sauny nemůžete jít oblečený. Nechám vám trenýrky, ale jinak jsem vám přinesla prostěradlo, které si můžete vzít na sebe," zaskočila moderátora saunérka.

Krausovi nezbylo nic jiného, než vyhovět požadavku saunérky a za saunou se převlékl do prostěradla a za aplausu diváků vstoupil do sauny. Saunérka vysvětlila, že zatímco se moderátor orosí, udělá mu peeling, bude ho pak ovívat a tvářit se, že „šufánkem" jako polévá horké kameny, které ovšem v této infrasauně nejsou.

Zatím si tady připadám, jako bych jel v tramvaji," posteskl si moderátor a k nemalému pobavení diváků dodal, že takhle jako Heleně, která ho před všemi svlékla do trenýrek, nenaletěl asi dvacet let.

Celý díl pořadu Show Jana Krause uvidíte už dnes v 22.20 na Primě.

Fotogalerie
4 fotografie