O narození vnoučka informovala Blesk matka Ornelly Monika Štiková. Pochlubila se i mírami. Quentin váží 4,25 kg a měří 52 centimetrů. Chlapeček se narodil zdravý a není to žádný drobeček.

Porod císařským řezem

Ornella dnes porodila císařským řezem v 7:48. Pepa u porodu nemohl být, protože při takovém zákroku nesmí být na sále nikdo jiný než rodička, lékaři a sestry. Maminka Ornella se nyní vzpamatovává z porodu. Blesk.cz však slíbila, že jakmile bude moci, tak se s ním pochlubí. „Pošlu vám první fotku,“ slíbila s úsměvem.

Babička Monika si konečně oddychla!

Kvůli porodu nemohla babička Monika Štiková (41) vůbec usnout. Nyní si ale může konečně oddychnout. Děťátko je zdravé a její dcera je v pořádku. Do četné rodiny Štikových tak konečně přibyl chlapeček!

Informace přišla od Kokty jen pár minut po porodu
Autor: Facebook

Tohle je novorozený Quentin Kokta. Ornella Štiková ho porodila v 7:48 v pátek
Autor: Blesk.cz

 

Rozhovor s Monikou Štikovou a další exkluzivní fotky z porodnice najdete v sobotním Blesku! Na webu Blesk.cz se můžete těšit zítra na nové video!

Velké přípravy

Ornella Štiková (20) jela do porodnice jako na nějaký výlet. Žádný stres, značkové brýle na očích a kufr plný luxusních věcí pro Quentina. „Jsem zvědavá. Strach mě už přešel,“ řekla Blesku nastávající maminka těsně před porodem, když vystupovala z auta v pražském Podolí.

O případném Quentinově otci Josefu Koktovi (55) řeč nebyla. „Myslím, že se stane, co se má stát. Pepa určitě ví, jak se zachovat. Necháme tomu volný průběh,“ usoudila po chvíli přemýšlení matka Štiková.

Císařský řez stejně nepřipouští přítomnost dalších lidí na sále. Ornella to musí dneska zvládnout bez mužské opory. „Pošlu vám první fotku,“ slíbila vesele. Svůj mobil nepustila z ruky. Každou chvilku jí pípla zpráva. Ornella se při čtení pokaždé rozsvítila jako sluníčko. Nechtěla říct, kdo ji tak mile povzbuzuje.

Perné čekání

To nastávající babička Monika (41) a dědeček Michal (42) na tom byli podstatně hůř. „Moc jsme toho nenaspali. Jsou to nervy,“ přiznala Monika. Vézt dceru do porodnice byl pro ni zcela unikátní zážitek. Bála se o dceru i vnoučka. Přála si, aby už to měli oba za sebou a jeli zase zpátky domů do Hostivice.

Zatímco Ornella si cestou v autě v klidu četla zprávy ze sociální sítě, rodičům tekly nervy. „Bude to dlouhé čekání. Těšíme se, až si pochováme vnuka,“ řekl Michal, kterému konečně přibude chlap do rodiny.

Fotogalerie
8 fotografií