Když Monika dostala poplašnou zprávu, byla zrovna na opačném konci Prahy. Hned skočila do auta a jela za dcerou. „Praha byla příšerně ucpaná, tak jsem si chtěla pomoct tím, že si cestu zkrátím přes Václavské náměstí, kam se normálně nesmí,“ přiznala Blesku Štiková.

Známá díky Blesku

Nastávající babička doufala, že jí to projde. Policisté byli ale bdělí. Okamžitě ji zastavili a chtěli vidět doklady. „Třásla jsem se, že jsem se musela držet volantu. Proto jsem je poprosila, aby si řidičák a občanku vzali z kabelky sami,“ popsala nervydrásající situaci Monika. Šlo o minuty.

Když Štiková mužům zákona řekla, že spěchá za Ornellou do porodnice, s pochopením se usmáli. „Známe vás z Blesku, paní Štiková. Tak jeďte, ale opatrně, prosím. A držíme palce, ať to dobře dopadne!“ mávli rukou na rozloučenou.

Quentin nespěchá

Naštěstí všechno dobře dopadlo. Ornellu ještě poslali z porodnice domů, protože to byl planý poplach, Quentin na svět nespěchal. Ten večer šli u Štiků všichni včetně nastávající matky spát se slepicemi, aby se z toho šoku vzpamatovali. Plánovaný termín porodu je totiž už zítra!

Fotogalerie
5 fotografií