Colette se narodila v Praze, ale mezi jejími předky najdete severoamerické indiány, Kubánce, Němce i Francouze. Tato zvláštní směs genů dala Colette exotický vzhled, jímž se pochlubila už i v Playboyi. „Občas si neuvědomím, že vypadám jako Angelina, ale ostatní mě na to neustále upozorňují. A od patnácti let je to pravdivé,“ svěřila se Blesku dívka.

Muži mě uhání

„S pozorností se setkávám, kamkoli a kdykoli se hnu, a hlavně mužská populace mě pořád uhání. A co se týče žen, tak ty mě nemají v lásce...,“ vysvětluje s pobaveným úsměvem. Jinak jí je ale podobnost s Angelinou není na obtíž, naopak – hlavně právě díky ní získává nabídky na práci. „Dělala jsem už řadu rozhovorů a byla jsem hostem na akcích k propagaci nové hry Lary Croft. A také jsem teď začala pracovat s anglickou agenturou, co je zaměřena na dvojníky,“ nastínila Colette.

Výzva Blesku: Hledáme dvojníky slavných!

Podobáte se některé z osobností ať ze světa, nebo z české společnosti? Znáte dvojníka Brada Pitta, Britney Spears, Karla Gotta či Miloše Zemana? O nejlepších dvojnících napíšeme a bude-li to možné, zajistíme i setkání s »originálem«! Více informací na www.blesk.cz.

Fotogalerie
4 fotografie