Tak dlouho si Slávik myslel, že je na rodném Slovensku oblíbený, až ho vlastní národ zradil. Sousední televize JOJ totiž odmítá další spolupráci se slavným producentem v talentové soutěži. Podle informací serveru topky.sk by za tím měly být finance. „Na další spolupráci jsme se zatím nedohodli,“ potvrdil serveru mluvčí TV JOJ Jozef Gogola. „O tom, kdo zasedne do poroty v příštím roce, je v této chvíli předčasné spekulovat,“ dodal.

Televize Prima by prý ráda zachovala původní obsazení. Obě stanice mají podle všeho i rozdílné názory na pokračování soutěže, která by se na obrazovkách měla objevit na podzim. Díky neshodám je dost možné, že si obě strany rozjedou vlastní show. Ta česká už na tom prý potichu pracuje. „Probíhající jednání nebudeme komentovat,“ řekl Blesk.cz mluvčí Primy Václav Mazánek.

Jarovi už jednou hrozilo, že mezi porotce nezasedne, a to v době, kdy se na veřejnosti objevily gay-porno snímky z jeho minulosti. V tu dobu byly castingy už natočené, a tak o místo porotce Slávik nepřišel.

Fotogalerie
3 fotografie