Zpočátku to vypadalo, že je Jaro pouze znechucený celým tím kolotočem, který se kolem něj po provalení jeho porno minulosti a současnosti plné slávychtivých milenek rozpoutal, a odchodem jen vyhrožuje. Dnes ale útěk za hranice vypadá naprosto reálně a to i přes to, že je v plánu pokračování reality show Česko Slovensko má talent.

Kuba

Jaro začal rozjíždět nový byznys na Kubě. „Na Kubě máme obchodní aktivity. Koupili jsme tam nějaká vydavatelství, tedy hudební katalogy,“ vysvětlil slovenskému časopisu Pestrý Svět Slávik.

Rodinný dům

Producent a moderátor nejprve tvrdil, že si rodinný dům v Bratislavě ponechá a s rodinou do něj bude jezdit na dovolenou. "Dům jsem koupil, když byly děti menší. Teď když jsou větší, můžeme víc cestovat a není potřeba držet nemovitost v Bratislavě," prozradil Blesk.cz Jaro Slávik.

Teď je ale v nabídce většiny bratislavských realitních agentur. "Měl jsem to udělat dřív, teď se to bude hrozně těžko prodávat," uznává Jaro.

Pokud máte o Slávikův dům vážný zájem, musíte si ale připravit 350 tisíc eur, což je v přepočtu necelých 9 milionů korun. Zdánlivě nenápadný domeček, vás ale omráčí svým luxusem.

Fotogalerie
4 fotografie