Daniela Peštová si je vědoma, že stejně jako kdokoliv jiný, se i ona může někdy dostat do situace, kdy ji přepadne nějaký násilník. Aby se agresivnímu muži ubránila, rozhodla se naučit pár triků, jak násilníka či úchyla zmlátit.

Nemůžu říct, že po první lekci Krav Maga umění, bych se ubránila, ale vnitřně bych si přála v sobě najít sílu ubránit se. Myslím ale, že kdybych se dostala do krizové situace, byla by ze mě hromádka neštěstí,“ prozradila Peštová Blesk.cz.

Krásná modelka má o sebe stejný strach, jako o své děti Yannicka (17) a Ellu (10), a i proto se rozhodla na lekce bojového umění přihlásit i je. „Myslím, že umět se ubránit při přepadení, by se měla naučit nejen každá žena, ale i děti. Ty svoje sem určitě vezmu,“ svěřila se Daniela, která má doma ještě tříletého syna Paula Henryho.

Během půl hodiny, kdy se Daniela učila, jak zmlátit násilníka v krizové situaci, se do toho vžila natolik, že si odnesla pár modřin. „Mám na dlaních pár modřin z těch úderů. Byla jsem hrozně nervózní, ale jinak jsem si lekci skvěle užila a jsem nadšená,“ dodala ambasadorka projektu Avon proti domácímu násilí.

Video
Video se připravuje ...

Daniela Peštová se učí bojovému umění Tereza Kühnelová, Petr Soukup

Fotogalerie
7 fotografií